Diensten

Badkamer

01.

Een badkamerrenovatie is een project dat veel voordelen kan opleveren, zoals meer comfort, een betere uitstraling en een hogere waarde van je woning. Maar hoe pak je zo’n renovatie aan? Wat zijn de stappen, de kosten en de aandachtspunten?

Wij hebben de antwoorden!

Dakgoten

02.

Dakgoten zijn belangrijke onderdelen van je dak, die zorgen voor een goede afvoer van het regenwater. Maar na verloop van tijd kunnen dakgoten beschadigd, verouderd of lek raken. Dit kan leiden tot vochtproblemen, houtrot, schimmel en andere schade aan je woning. Daarom is het verstandig om je dakgoten regelmatig te controleren en indien nodig te vernieuwen.

Keuken

03.

Een keuken verbouwen is een grote klus die veel tijd, geld en moeite kost. Maar het resultaat is het waard: een nieuwe keuken die helemaal naar je smaak en wensen is. Maar hoe pak je zo’n keukenverbouwing aan? Wat zijn de stappen, de kosten en de planning? Een keuken verbouwen is niet iets wat je zomaar zelf doet. Het vereist veel kennis, ervaring en vakmanschap

Wij adviseren u graag!

Kozijnen, ramen en deuren

04.

Het vervangen van kozijnen en deuren is een belangrijke taak die zorgvuldig moet worden uitgevoerd. Enkele aandachtspunten zijn: Meten, verwijderen, installeren en afwerken.

Het is altijd een goed idee om een professional in te huren.

Plafond en stucwerk

05.

Wil je je plafond of wanden een nieuwe uitstraling geven? Dan is stucen een goede optie. Stucen is het aanbrengen van een dunne laag gipsmortel op een ondergrond, waardoor je een glad en strak resultaat krijgt.

Bij ons kun je terecht voor al je stucwerkzaamheden. Wij hebben jarenlange ervaring met het stucen van plafonds en wanden.

Trappen

06.

Bij ons kun je terecht voor al je trappenwensen. Wij hebben ruime ervaring met het vervangen van trappen in alle soorten en maten. Of je nu een klassieke, moderne, landelijke of industriële trap wilt, wij kunnen het voor je realiseren.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden en de kosten van het vervangen van je trap? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!